NIKKI BEVING NIEUW GEZICHT BIJ BBU JURISTEN & INCASSO’S

NIKKI BEVING NIEUW GEZICHT BIJ BBU JURISTEN & INCASSO’S

Amersfoort, woensdag 25 mei 2022

 

‘Ik wilde hier niet weg.’ Het zijn de eerste enthousiaste woorden van Nikki Beving. De 23-jarige Amersfoortse begon medio januari dit jaar als afstudeer stage bij BBU Juristen & Incasso’s en enkele maanden later heeft het team, onder leiding van Bart Bosveld, Nikki in de armen gesloten als nieuwe collega. Hoog tijd om dit nieuwe, en toch al vertrouwde, gezicht binnen BBU nader te introduceren!

Persoonlijke introductie

Nikki is een échte Keientrekker. De 23-jarige is woonachtig in Amersfoort en een ware muzikale creatieveling: ‘Ik speel piano en gitaar en zing daar ook bij. Daarnaast ben ik creatief ingesteld. Ik vind het heerlijk om te schrijven, te ontwerpen en ook iets met fotografie te doen. Daarnaast ben ik avontuurlijk ingesteld. Soms zoek ik de spanning wel op. Zo heb ik drie jaar geleden bijvoorbeeld ook mijn motor rijbewijs gehaald.’

Match met BBU

‘Zoals ik in het begin al zei: ik wilde hier niet weg. Dat komt met name door het team gevoel dat binnen BBU heerst. Vanaf dag één voelde ik mij thuis en gewaardeerd.’ De stage die Nikki de afgelopen maanden deed kwam voort uit haar MBO opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener. ‘Dit is een 3-jarige opleiding die ik in één jaar heb afgerond. De afrondende stage was hier aan de Bachweg bij Bart Bosveld en het team van BBU.’

Veel geleerd, vrijheid

‘Ik heb hier in korte tijd enorm veel geleerd en dat komt mede doordat er een mooie balans is tussen vrijheid en samenwerking. Enerzijds krijg ik de ruimte om alles zelf te ontdekken en te leren, en anderzijds is er wel een betrokken teamgevoel waarin we elkaar helpen, kennis delen en ons inzetten voor de klanten van BBU. Uiteraard zijn ook de werkzaamheden bepalend geweest om hier te blijven. De dossiers aan incasso zaken die op mijn bureau komen zijn uitdagend en ik vind het elke keer opnieuw erg leuk om als een ware ‘inspector gadget’ op onderzoek te gaan en erin te duiken. Op zoek naar de juiste oplossing. Dat je daar af en toe je hersens bij mag kraken is alleen maar tof!’

BBU Juristen & Incasso’s

Nikki krijgt elke dag verschillende incasso zaken op haar bureau. ‘Daardoor sta je ook in direct contact met de klanten. Ook de waardering en fijne relaties die BBU heeft opgebouwd met haar relaties zijn mede bepalend geweest voor het ontstane teamgevoel bij mij. Je merkt de waardering van de klanten voor ons kantoor. Dat is fijn werken.’

‘Gefeliciteerd!’

Bart Bosveld, eigenaar BBU Juristen & Incasso’s: ‘Mooie woorden en leuk om te lezen. We hebben Nikki leren kennen als een bevlogen, enthousiaste en vooral hard werkende collega. Ontzettend blij zijn we dat we haar nu ook écht als BBU’er in de armen kunnen sluiten. Nikki, namens het gehele team van BBU: gefeliciteerd, en op naar een mooie samenwerking!’

Direct starten met incasseren zoals u het wilt!

Wilt u meer informatie van ons ontvangen of een persoonlijk onderhoud? Vul dan uw gegevens hiernaast in en wij zullen direct contact met u opnemen of de gevraagde informatie aan u toezenden.