BBU

Incasso’s

Snel en vertrouwd incasseren!

Een van de kernactiviteiten van BBU Juristen & Incasso’s is het incasseren van vorderingen. Wij zijn actief op de markt van zowel business-to-business als business-to-consumer. BBU hanteert hierbij korte efficiënte communicatielijnen waarbij elke opdrachtgever zijn of haar eigen contactpersoon heeft.

BBU werkt niet met abonnementen maar met duidelijk en heldere vooraf vastgelegde kosten per dossier.

BBU onderscheidt zich door in iedere incasso-opdracht maatwerk te kunnen bieden. De specifieke werkwijze is afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en kan zelfs per vordering en tussentijds worden aangepast.

Opdrachtgevers worden door BBU in de gelegenheid gesteld de door hen aangeleverde incasso-opdrachten via een beveiligde internetverbinding 24/7 te volgen. Ook voorziet BBU haar opdrachtgevers van heldere, uitgebreide rapportages en managementinformatie.

Indien de debiteur niet tot betaling overgaat en opdrachtgever geen gerechtelijke procedure wenst op te starten, zal BBU de zaak, ongeacht de hoogte van de hoofdsom, afwikkelen tegen € 35,00 (excl. BTW en verschotten).

juridisch advies

Voorkomen is beter dan genezen

Juridisch advies
arbeidsrecht

Ondersteuning voor ondernemers!

Arbeidsrecht

Direct starten met incasseren zoals u het wilt!

Wilt u meer informatie van ons ontvangen of een persoonlijk onderhoud? Vul dan uw gegevens hiernaast in en wij zullen direct contact met u opnemen of de gevraagde informatie aan u toezenden.