Begin 2023 met een schone lei !!

Begin 2023 met een schone lei !!

‘snel de openstaande posten uit 2022  incasseren in 2023’

Amersfoort, dinsdag 10 januari 2023

Nu 2022 is afgesloten en het nieuwe boekhoudkundige jaar is begonnen is het belangrijk om snel en efficiënt de openstaande posten uit 2022 te incasseren en een schone lei te maken. Elke ondernemer krijgt in het begin van het nieuwe jaar veel facturen voor het komende jaar waardoor de liquiditeit onder druk kan komen te staan. Hierdoor is het dan ook belangrijk om op tijd bij uw debiteuren aan te kloppen om oude, reeds vervallen facturen uit 2022 te incasseren zolang bij uw debiteuren er nog voldoende middelen zijn om deze facturen te voldoen. Daarnaast is het van belang om voordat de accountant komt, om de cijfers van afgelopen jaar te bespreken, de openstaande postenlijst zoveel mogelijk te beperken en zodoende zo min mogelijk voorzieningen hierin op te nemen.

snel en vertrouwd incasseren

Bart Bosveld, eigenaar van BBU Juristen & Incasso’s, kan niet anders dan bovenstaande bevestigen: Aan het begin van een nieuw jaar zien wij altijd dat veel ondernemers eens extra goed naar hun openstaande postenlijsten kijken en dan zaken tegen komen die allang opgelost hadden moeten zijn. Juist in januari en februari is het van belang om hierboven op te zitten en snel actie te ondernemen omdat debiteuren ook de balans van een jaar opmaken en zeker in deze tijden vaker tot de conclusie komen dat doorgaan niet altijd een optie is. Juist door hier als ondernemer, die nog gelden krijgt, boven op te zitten en vorderingen snel ter incasso uit handen te geven voorkom je dat jouw openstaande posten nog langer onbetaald blijven of in een komend faillissement vallen. De snelste winst in het nieuwe jaar zit in het incasseren van oude facturen uit 2022 !!

Snel een schone lei

BBU Juristen & Incasso’s is de ideale partij om snel schone lei te maken en uw openstaande posten te incasseren en 2023 financieel goed te beginnen. Wij werken met heldere en duidelijke tarieven en geven eerlijk advies over te nemen stappen. Mocht uw liever een persoonlijk gesprek hebben zorgen wij dat er snel een afspraak wordt gemaakt om één en ander door te spreken, zodat daarna snel actie ondernomen kan worden.

 

EINDE BERICHT

Direct starten met incasseren zoals u het wilt!

Wilt u meer informatie van ons ontvangen of een persoonlijk onderhoud? Vul dan uw gegevens hiernaast in en wij zullen direct contact met u opnemen of de gevraagde informatie aan u toezenden.