Bart Bosveld wint namens BBU shirt Donny van de Beek!

Bart Bosveld wint namens BBU shirt Donny van de Beek!

 

 

Amersfoort, vrijdag 30 september 2022

 

‘Ja, heel tof. Deze gaat een mooi plekje krijgen op ons kantoor in Amersfoort!’ Het zijn de woorden van Bart Bosveld een dag na het event Proef de Herfst, georganiseerd door Lionsclub Nijkerk. ‘Er waren meerdere mooie items waar je op kon bieden voor het goede doel maar ik wilde dit shirt hebben. Donny van de Beek komt uit Nijkerkerveen, en ja: ik ben best fan van hem. Dus top!

 

Proef de Herfst is een initiatief van Lionsclub Nijkerk. Een avondje genieten van heerlijk eten, fijn gezelschap en alles ter ondersteuning van een maatschappelijk doeleinde. Bart Bosveld was namens BBU aanwezig op uitnodiging van een gewaardeerde relatie: Dirko van Essen van EE Accomodations (https://ee-acco.nl/). ‘Al jarenlang een hele fijne relatie van BBU Juristen & Incasso’s waarmee we deze donderdag wederom een leuke avond hebben beleefd. Daarnaast was het thema Proef de Herfst en zijn we culinair dus ook in de watten gelegd. Heel mooi ook om te zien dat de Lionsclub Nijkerk dit jaar Oekraïne heeft gekozen als goede doel. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.’

 

— EINDE BERICHT —

Direct starten met incasseren zoals u het wilt!

Wilt u meer informatie van ons ontvangen of een persoonlijk onderhoud? Vul dan uw gegevens hiernaast in en wij zullen direct contact met u opnemen of de gevraagde informatie aan u toezenden.