Ap Bosveld viert 75e verjaardag!

Ap Bosveld viert 75e verjaardag!

Amersfoort, donderdag 22 september 2022

 

De afgelopen zomer, op 12 augustus, bereikte Ap Bosveld de prachtige leeftijd van 75. Ap is de vader van Bart Bosveld, de eigenaar van BBU Juristen & Incasso’s, en stond in 2004 mede aan de wieg van de opstart van BBU. Sinds vier jaar heeft Ap een stap terug genomen en afscheid genomen. De 75e verjaardag van Ap is een prachtige mijlpaal vonden wij een mooie aanleiding om Ap nog eenmaal even de spotlight te geven.

‘Ik heb het deze zomer heerlijk gevierd met familie en vrienden. Samen met Roet, mijn vrouw, hebben we een gezellig tuinfeest georganiseerd en dat was echt hartstikke leuk.’ Voor de oprichting van BBU Juristen & Incasso’s gaan we met Ap nog even terug naar 2004: ‘BBU heb ik samen met Bart opgestart. Mijn doel was altijd om Bart te ondersteunen bij de oprichting, en hem vooral daarna het werk te laten doen en zijn eigen visie te volgen. Want die had en heeft hij nog steeds.’ Voor Ap waren de vijftien jaar daarna een fijne manier van afbouwen waarbij hij toch een betrokken onderdeel bleef van het bedrijf: ‘Ik vond het heerlijk om exploten rond te brengen, hetgeen ik ooit mee was begonnen. Ik ondersteunde Bart waar nodig maar ik wilde niet meer de dagelijkse sores hebben. Voor mij zijn het vijftien heerlijke jaren geweest richting mijn pensioen waar ik nu dagelijks van geniet met mijn vrouw Roet. We genieten saampjes heerlijk van het leven.’

Trots
Op de vraag of Ap trots is op zijn zoon en BBU als geheel: ‘Jazeker! Het is vandaag de dag nog steeds precies zoals we het voor ogen hadden: kleinschalig met oog voor opdrachtgevers en  incasseren zoals incasseren bedoeld is. Wat ik erg bewonder in Bart is dat hij zijn visie niet heeft losgelaten ondanks sommige tegenslagen. Mede daarom is het bedrijf uiteindelijk ook geworden wat we destijds voor ogen hadden.’ Heeft Ap dan helemaal afstand genomen? ‘In de dagelijkse praktijk zeker weten. Ik vind het erg fijn dat ik bij de jaarlijkse zomerborrel aanwezig ben en dat ik dan van de collega’s hoor dat het goed gaat. Ook merk ik dat ze met elkaar veel plezier hebben. Daar draait het uiteindelijk om!’

 

— EINDE BERICHT —

Direct starten met incasseren zoals u het wilt!

Wilt u meer informatie van ons ontvangen of een persoonlijk onderhoud? Vul dan uw gegevens hiernaast in en wij zullen direct contact met u opnemen of de gevraagde informatie aan u toezenden.