10-jarige samenwerking BBU Juristen & Incasso’s en Orie Gerechtsdeurwaarders

10-jarige samenwerking BBU Juristen & Incasso’s en Orie Gerechtsdeurwaarders

 

‘Ik heb nog net niet de sleutel van het pand!’

Amersfoort, dinsdag 6 december 2022

Samenwerkingen lopen soms al zolang dat ze als vanzelfsprekend worden beschouwd. Zo ook onze samenwerking met Machlon Orie van het gelijknamige gerechtsdeurwaarderskantoor uit Amersfoort. Het is namelijk deze maand alweer tien jaar geleden dat Bart Bosveld en Machlon Orie (52) elkaar vonden in een eerste samenwerking. Anno 2022 is de relatie tussen BBU en Orie Gerechtsdeurwaarders nog steeds uitstekend. Sterker nog: de twee bedrijven elkaar blindelings: ‘Haha, ik ben zo ongeveer kind aan huis bij Bart en zijn collega’s!’

 

Het zijn de vrolijke woorden van Machlon als we hem telefonisch te pakken krijgen terwijl hij weer eens op pad is: ‘Ja, dat is mijn werk, hé. Ik ga er dagelijks op uit. Dat is ook wel het leuke aan mijn vak: elke dag is anders. Ik weet vaak waar die begint maar nooit waar hij eindigt!’ Het woord leuk is gevallen en heeft betrekking op zijn dienstverlening. Voor velen is het vak van gerechtsdeurwaarder een ‘ver-weg-van-mijn-bed-show’: ‘Dat snap ik maar al te goed. Er heerst een soort taboe op. Ik zie het juist anders want in mijn rol ben je één van de factoren waardoor conflicten opgelost worden. En dat geeft een heel voldaan gevoel.’

 

De relatie tussen BBU en Orie gaat zoals gezegd inmiddels alweer tien jaar terug. ‘Vlak nadat ik voor mijzelf begon stopte Ap Bosveld bij BBU, en daarmee ook het gerechtsdeurwaarderschap binnen het bedrijf. Bart nam als zoon het bedrijf over en wilde deze dienst wel voortzetten. Zodoende vonden we elkaar al snel. Eigenlijk ben ik sindsdien nooit meer weg gegaan. Zij maken de exploten, en ik doe het ambtelijk werk. We hebben korte lijnen en ook op persoonlijk vlak klikt het enorm. Niet voor niets gaan Bart en ik ieder jaar een hapje eten. Door corona kon dat twee jaar niet maar dit jaar gaan we dat weer in ere herstellen!’

Korte lijntjes

Bart Bosveld, eigenaar van BBU Juristen & Incasso’s, hoort het met een glimlach aan: ‘Samenwerken met Machlon is heel fijn. Hij weet hoe het werkt, en nog belangrijker: hij weet ook hoe wij werken. Het is ook prettig dat het kantoor van Orie Gerechtsdeurwaarders hier ook in Amersfoort zit. Zodoende zit je altijd om de hoek van elkaar. Dat zorgt voor korte lijntjes indien nodig.’

Machlon: ‘Soms zelfs tekort hoor, haha. Ik ben bijna kind aan huis. Ik heb nog net niet de sleutel van het kantoor aan de Bachweg!’

 

—- EINDE BERICHT  —

Direct starten met incasseren zoals u het wilt!

Wilt u meer informatie van ons ontvangen of een persoonlijk onderhoud? Vul dan uw gegevens hiernaast in en wij zullen direct contact met u opnemen of de gevraagde informatie aan u toezenden.